söndag 22 maj 2011

Segway - My way :)

I väntan på att få pröva
I julklapp fick T en åktur på Segway tillsammans med mig och idag har vi utnyttjat presenten och det var verkligen urkul!

Det börjar med att man får testa att bemästra den lilla tvåhjulingen med hjälp av en instruktör. Från början kändes det verkligen lite läskigt och mycket ovant. Efter det att alla fått visa upp att de kunde få Segwayen att röra sig hjälpligt så var det dags att ge sig ut på stan.

Egentligen skulle turen gått genom gamla stan men eftersom vädret var helt underbart och turistsäsongen är igång så bestämde vi oss för att åka ut till djurgården i stället.

Looki looki, no hands :)
Startpunkten var Gallerians garage och sedan åkte vi ner till Raul Wallenbergs torg via operan vidare efter strandvägen över djurgårdsbron. Färden gick runt Vasamuséet och sedan bort till skånska gruvan där vi fick en stund på oss att åka lite på egen hand för att sedan styra färden tillbaka till garaget.

   
Utanför skånska gruvan
Under turens gång fick man verkligen vara i centrum för uppmärksamhet. Själv hamnade jag mitt i en japans turistgrupp som alla ryckte upp kamerorna :)

Det var verkligen roligt och när man åkt en liten stund hade man blivit ett med sin segway. Det enda negativa med upplevelsen var att den var över för snabbt!

Rekommenderas verkligen!
/C

Inga kommentarer: